Czas czytania:51 Second

Pomoc w wywożeniu ludzi z najbardziej zagrożonych terenów Ukrainy

Nawiązaliśmy kontakt z osobami które są gotowe ratować ludzi z najbardziej dotkniętych wojną terenów Ukrainy. Mężczyzna który do czasu pierwszych ataków przebywał w Polsce mając pracę i spokojne życie postanowił wrócić aby bronić kraju. Wspólnie podjęliśmy decyzje o możliwej współpracy która polega na udostępnieniu wydzielonego rachunku bankowego na który przyjmujemy wpłaty. Zebrane fundusze chcielibyśmy przeznaczyć na zakup auta dostawczego to transportowaniu ludzi, aby umożliwić Ukraińskim bohaterom wywożenie ludzi z terenów które są w najgorszej sytuacji. Są to ludzie odważni, nikt tego podważy, ale brakuje sprzętu takiego jak auto, które umożliwi działanie.

Nasz bohater jest wojskowym który doskonale wie co znaczy wojna. Wspólnie z obroną terytorialną i zaangażowanymi żołnierzami będą przeprowadzali akcje ratunkowe.

W przypadku zebrania kwoty wyższej niż cena auta, dodatkowe fundusze zostaną przeznaczone na środki medyczne pierwszej pomocy.

W razie jakichkolwiek pytań pozostajemy do dyspozycji.

kontakt w języku Polskim: kontakt@apeto.pl
kontakt w języku Ukraińskim: +48 798 381 876