Nawet niewielka kwota może dużo zmienić

Niewielka kwota która wpływa regularnie może dużo zmienić dla osób które najbardziej potrzebują pomocy. Dziś Ukraina, jutro może Twój sąsiad albo ktoś bliski.

W każdej chwili możesz zostać stałym Darczyńcą i pomagać nam dbać o najbardziej potrzebujących. Możesz zdecydować czy chcesz aby Wpłacana kwota była przeznaczana na pomoc ludziom czy może zwierzętom. Dzięki regularnym wpłatom możemy zapewnić zajęcia rehabilitacyjne podopiecznym, lub wyposażenie dla najuboższych schronisk.

Jak pomagać Regularnie?

To proste. Możesz to robić na kilka sposobów:

• Najpierw przemyśl jaką kwotę możesz i chcesz przeznaczyć na pomoc innym. Każdy z nas może być w innej sytuacji i jeden regularnie wpłacając 20zł będzie na granicy tego co może przeznaczyć, a ktoś inny wpłacając 100zł nawet nie odczuje że ta kwota została przelana.
  • Przelew na poczcie? A może w placówce bankowej? Albo bez wychodzenia z domu, czyli przez Internet. Tylko od Ciebie zależy jaki sposób jest dla Ciebie najlepszy 🙂
  • Teraz pomyśl co jaki czas chcesz nam pomagać? Czy to będzie raz w miesiącu, czy może raz na 3 miesiące, a może co tydzień po małej kwocie o wartości jednej czekolady?
  • A może chcesz robić regularne wpłaty, ale jesteś osobą zabieganą i nie zawsze o tym pamiętasz? Zlecenie stałe w banku lub na koncie rozwiąże sprawę.