Zaczynamy od reklamy

Jak może już niektórzy zauważyli od dziś, tj. od soboty (04.06.2022) zaczynamy akcję promocyjną w mieście Dębno oraz w wioskach przyległych: Oborzany, Dargomyśl oraz Smolnica.

Dzisiejszy dzień rozpoczęliśmy od zawieszania plakatów w kilku miejscach, dziękujemy właścicielom że zgodzili się na powieszenie informacji w witrynach oraz na drzwiach. Po „akcji plakat” udaliśmy się do Oborzan w celu dostarczenia ulotek pod Wasze drzwi 🙂 Plakat możecie również zobaczyć w sklepie, miła Pani zgodziła się na umieszczenie go za szybą.

W Oborzanach udało się dotrzeć do prawie 100 domostw. Mieszkańcy z którymi rozmawialiśmy byli bardzo mili, a obawialiśmy się że będą nas gonić że wciskamy jakiś kit 🙂 Pozytywne nastawienie mieszkańców Oborzan bardzo podbudowało nas na duchu i zachęciło do dalszego działania! Nawet jeden incydent z Panem który chętnie wziął ulotkę tylko po to aby ją natychmiast podrzeć nie zmienił pozytywnego nastawienia.

Popołudniem mieszkańcy Dębna znaleźli ulotki przyklejone na klamkach swoich bramek i furtek na osiedlu jednorodzinnych zabudowań w północnej części miasta. Miło było porozmawiać z niektórymi mieszkańcami, mamy nadzieję że zobaczymy się na kursie. Łącznie zostało rozniesione 250 ulotek i zrobione 21 tysięcy kroków 😀

Niebawem akcja w blokach

Dnia następnego tj. w niedziele mamy w zamiarze zawitać do bloków. Patrzcie pod nogi, bo ulotka może znaleźć się na Twojej wycieraczce 🙂 Niestety nie do każdego miejsca dotrzemy ponieważ mamy „tylko – aż” 1000 ulotek, więc tyle domostw jesteśmy w stanie odwiedzić. Mimo wszystko liczymy na to że przekażecie informacje o kursie swoim znajomym którzy również będą chcieli skorzystać ze zdobycia wiedzy udzielania pierwszej pomocy.

Zapraszamy do kontaktu wszystkich zainteresowanych odbyciem kursów. W przypadku dużej liczby zgłoszeń stworzymy listę rezerwową dla której już mamy wynegocjowane finanse aby zorganizować następny kurs, w takiej samej formie.